Påmelding kurs

Hvis du ønsker å gjøre påmelding til et dansekurs hos oss, velg type kurs og fyll ut skjemaet under. Klikk til slutt på Send-knappen. Påmeldingen vil da bli sendt til kurs@bododanseklubb.no og du vil samtidig få en kvittering til epostadressen du oppga i skjemaet.

Om medlemsskap i klubben

Bodø Danseklubb er et idrettslag, og som i alle andre idrettslag er det en forutsetning at deltakerne er medlemmer av klubben. Et viktig moment er at medlemsskap innebærer en forsikringsordning, Idrettsskadeforsikring, som vil kunne dekke skader som oppstår under deltakelse i idrettslagets organiserte aktiviteter.

Denne medlemsavgiften dekker også musikkavgift til Gramo / Tono for musikken vi spiller på våre kurs og dansekvelder. 

Et annet viktig moment er at økonomisk støtte fra blant annet Norges Idrettsforbund er basert på antall medlemmer. Derfor er det viktig at alle kursdeltakere blir registrert som medlemmer, og derved gir grunnlag for økt støtte. Slik støtte er et viktig element i vår økonomi, og er med på å holde prisene nede.

I tillegg gir medlemsskap deg ekstra rabatt på kurs, dansekvelder og andre arrangement i regi av Bodø Danseklubb.

Medlemsskap i Bodø Danseklubb koster kr. 300,- pr. år. 

Du kan enten melde deg inn når du er på kurs eller dansekveld, eller du kan melde deg inn ved å sende oss en mail på kurs@bododanseklubb.no

Ved påmelding av barn, før opp navn, adresse, e-post og mobil til foreldre/foresatte her.